Wij mochten met zen allen naar huisdiergeheimen.

Ik deed mee aan de wedstrijd van Dag Allemaal, je kon een familieticket voor 4 personen winnen.

Omdat ik totaal niet had verwacht te winnen schreef ik ons toch in. Onverwacht kreeg ik het mailtje dat we met zen vieren naar de film mochten.

Maar we zijn met 5 wat nu? Mijn partner stelde voor niet mee te gaan. Toch vind ik een familie-activiteit met ons allen pas een echte familie-activiteit,

ik besloot mijn stoute schoenen aan te trekken om te horen of er nog een plaatsje extra zou vrij zijn in de zaal.

Tot mijn grote verbazing kreeg ik direct een mailtje terug van Sam De Moor “geen probleem om 1 ticket meer te krijgen zodat jullie met 5 kunnen gaan”.

Grote vreugde ten huize Van Barel – Wtterwulghe : we zaten al lang te wachten op deze film, en nu konden we ze met zen allen in de Cinema gaan zien!

We waren samen met nog een aantal gezinnen één van de eerste die voor de deur stond bij Kinepolis Antwerpen, het was niet lang wachten voor de deuren open gingen.

We planden op voorhand al wie naast wie zou zitten en waar we zouden zitten. Aangekomen aan de zaal zagen we dat de kindjes konden geschminkt worden, de 2 meisjes stonden te popelen van ongeduld.

Senne en papa gingen al in de zaal gaan zitten.

Er waren geen genummerde plaatsen zoals altijd met een avent premiere, aangezien we een van de eerste waren konden we kiezen voor de Cosi Seats.

20160730_094931

 

 

 

 

 

20160730_095125

 

 

 

 

 

 

 

20160730_102137