Verjaardagen zijn er om te vieren. Wij hadden een dubbel feest er waren 2 jarigen op korte tijd. Lisa was eerst in mei en werd 11 jaar, Julie kort erna in juni en werd 9 jaar.

Een nieuw samengesteld gezin, makkelijk is het niet ivm verjaardag feestjes. De kinderen hadden al heel lang aangegeven ook eens een vriendenfeestje bij ons te willen, aangezien dit geen optie was vonden wij een oplossing.

Het is al sinds vorig jaar dat we dit onder handen hebben genomen. De kindjes mogen elk 1 vriendinnetje uitnodigen op het familiefeest, we verwachten hier niet dat ze een cadeautje voorzien. Dat ze er zijn betekend al heel veel voor de kinderen. Het familiefeest begint elk jaar rond 15.00, de vriendinnetjes vragen we vroeger zodat ze zich al goed kunnen uitleven.

Dit jaar hadden we geen thema maar het werd een echte girls party. Last minute had ik het idee om een beauty workshop te geven. Met mijn kapsel en make up ervaring werd het een namiddag om u tegen te zeggen. De meisjes amuseerden zich rot en ikzelf ook. We lakten nagels, legden maskertjes, brachten make up aan, maakten leuke kapsels bij elkaar,enz… De producten haalde ik bij de kruitvat, prijs kwaliteit best tevreden van.

Smiddags aten we pizza’s die ze zelf maakten. Een pizza ging wel tegen de vlakte maar die hebben ze met alle plezier opnieuw gemaakt. Zo’n dingen gebeuren nu eenmaal… Ondertussen genoten ze van elkaar en de wii fit.

De meisjes vonden het fantastisch, wat wil je nog meer dan familie, vrienden en pakjes op je verjaardagsfeestje? Ik werd van hen bezig te zien ook instant gelukkig. Zo dankbaar voor alles (en zeker als je weet dat het niet enkel en alleen om de pakjes te doen is). Collect memories not things.

Girls party