De titel klopt niet helemaal met mijn verhaal, misschien heb ik het wel zelf in de hand gewerkt. Onlangs kon ik in de apotheker een roze doos en een zak van babyboom gaan ophalen.

Een mooi tutje dat deze van Nuk was, zonder me te realiseren dat deze tutjes moeilijk te vinden zijn had ik hem deze gegeven met de geboorte. Hij wil geen ander meer, heb anderen geprobeerd zeker weten maar niks hielp… Bibi , avent, enz… Het bleef bij Nuk dus. Elke apotheker die ik contacteerde kon deze niet bestellen dus ging ik op zoek op hun eigen website https://www.nuk-shop.nl/  heb er toch wel wat gekocht in verschillende leeftijden omdat ik bang was dat deze zouden stoppen.

Nu heb ik ook nog een leuke webshop gevonden die gepersonaliseerde tutjes verkopen, en ik had geluk Nuk zat er ook tussen. Je kan er echt opzetten wat je maar wil. Wij bestelden er alvast met zijn naam op voor de onthaalmoeder en men vriend koos er ook 2. 1tje met sloeber op en 1tje met pateetje op. Ga zelf eens gaan kijken, je kan er heel veel merken tutjes vinden.

https://www.mijnfopspeen.be/