Waar ik sinds men verjaardag al naar uitkeek was een weekje weg. Het was een moeilijke beslissing omdat het maar in die ene week kon. Maar ik vond toch een park die budget en kindvriendelijk genoeg was en mijn eisen kon invullen.

Een paar dagen op voorhand bestelde ik een last minute bungalow voor 5 personen met een bad. Onze hond ging ook mee en omdat de site moeilijk deed werd het een telefonische boeking. Op zich geen probleem de dame was vriendelijk en alles werd geregeld wat ik wenste.

De dag van aankomst op het park was het volle bak, 4 receptionistes en een hoop mensen die aankwamen. Na 2 personen was het aan mij, zeggende dat ik er een uur te vroeg was. Er werd me gemeld dat ik een 6 personen bungalow kreeg dichterbij het zwembad en of dit oké was. Leuk meegenomen dacht ik in mezelf en ik bedankte vriendelijk voor de service. Ik kreeg ook direct de sleutel mee want de bungalow was al gepoetst en het was nog maar 14u15.

Omdat mijn man nog even weg moest voor het werk was ik dus alleen aangekomen met een peuter en een hond. Alleen uitladen was dan ook geen pretje maar het is me toch mooi gelukt met een zeurende rondlopende peuter en een hond die aan ontsnappen toe was.

Toen de auto zo goed als leeg was wilde ik de spullen uitpakken in de badkamer en viel me op dat er geen bad was. Het had geen probleem geweest als ik nou net Finn zen Stokke plooibadje niet thuis had gelaten. Even bellen met de receptie en een uur later stonden ze daar met een babybadje. Ze hadden me laten kiezen of ik een badje wilde of wilde veranderen van bungalow. Wat had je nu zelf gedacht nu ik net uitgeladen was?

Kort daarna ben ik met Finn de buurt gaan verkennen, alles zag er zeer verzorgd en leuk uit. Jammer dat ze die week veel regen voorspelden, maar dat konden we ook wel aan toch?

De eerste avond ben ik met Finn gaan eten in de brasserie. Ik at een lekker slaatje en Finn die kreeg een gratis buffetje : curryworstjes, balletjes in tomatensaus, nuggets, frietjes, groentjes. Je kan je al inbeelden hoe lekker hij zijn gerechtje vond.

Daarna dacht ik laat ons het terrein maar wat gaan verkennen en dan kunnen we terwijl ons eten laten zakken. Na een lange, bijna verdwaalde wandeltocht kwamen we uitgeput terug aan ons huisje. Tijd voor een badje en bedje voor ons klein manneke. Hij viel niet direct in slaap maar dat verbaasde me niks, teveel prikkels heet dat dan.

De dag erna hadden we ontbijt gepland, door de regen moesten we vroeger vertrekken. Het dreigde te regenen in ons huisje en de ramen van de auto stonden nog open (dat moet ook altijd mij overkomen). Toen ik naar een bekertje vroeg bij de dame van het ontbijt vroeg ze of we wel genoeg hadden ontbeten. Natuurlijk niet maar we moesten hoe dan ook vlug naar het huisje, er was al iemand onderweg en onze hond zat daar nog binnen. Ze stelde voor de dag erna gratis ons ontbijt verder te nuttigen. Wauw! Die service is heerlijk om te beleven. Bedankt Landal!

De dagen erna zouden we vullen met leuke activiteiten. We gingen zwemmen, paardje rijden, gokarten, zoektocht door het park, glittertattoo,  kinderboerderij, labyrinth, speeltuinen, bolo club, enz… Handig is dat je de app van Landal installeert op je gsm daar kon je alle activiteiten zien per dag.

Van het zwembad waren we ook echt onder de indruk. Het enige wat ik jammer vond was dat er geen zwemvestjes in bruikleen waren. Neem dus best van die schouder zwembandjes mee. Het is een groot zwembad waar wel veel te beleven valt. Ook voor kinderen die jonger dan 2 jaar zijn. Finn ging in 2 buizen van de 3, in het golfbad, slagbad, jacuzzi, peuterbad.

Hiervan kan ik nu eens echt genieten, een weekje weg onder ons 3tjes. We vliegen soms onszelf voorbij en het is heus niet altijd rozengeur en maneschijn. Maar als je zo een weekje weg bent dat kan je toch een beetje je batterijen weer opladen.

XxX